کسب و کارهای نوپا برای رشد و رسیدن به جایگاه حقیقی خود، نیاز به حمایت ها و راهنمایی هایی دارند. این راهنمایی ها و حمایت ها باید به گونه‌ای باشد که منجر به توسعه و رشد این کسب و کارها شود. در فضای کسب و کار امروزی که نگاه بسیاری از سرمایه گذاران و متخصصان به سمت فعالیت های استارتاپی‌ست، بد نیست پس از انتخاب ایده‌ی کسب و کار خود، نگاهی به چالش های پیش روی شرکت های استارتاپی داشته باشید.

استارتاپ

  1. چالش اول؛ تامین سرمایه: احتمالا اولین مشکلی که هر شخص یا گروهی در راه اندازی کسب و کارهای نوین یا حتی سنتی با آن مواجه می شوند، تامین سرمایه اولیه است. پیدا کردن تامین کننده مالی از بیرون کسب و کار یا از فامیل و دوستان می تواند اهمیت زیادی داشته باشد. بسیاری از سرمایه گذاران تنها روی کارهایی سرمایه گذاری می کنند که بازگشت سرمایه کوتاه مدت و تضمین شده‌ای را داشته باشند. اگر کسب و کاری پرریسک و پر خطر دارید باید یا از سرمایه های درون خانوادگی و دورهمی های دوستانه خود استفاده کنید، یا به دنبال سرمایه گذاران ریسک پذیر باشید. می توانید راه های مختلف تامین سرمایه برای استارتاپ ها را در نوشته دیگر طراوان دنبال کنید.
  2. چالش دوم؛ مالیات: 16 تیر را روز مالیات نامگذاری کرده اند و یقیناً بخش مهمی از حسابرسی های مالی هر شرکت و فعالیت تجاری، مالیاتی است که باید در موعد آن پرداخت شود. بسیاری از شرکت های نو پا به دلیل در نظر نگرفتن خرج و مخارج روزمره و جاری کسب و کار، شکست خورده و از بین رفته اند. اگر صاحب کسب و کاری هستید و هنوز برای دریافت نامه مالیاتی خود اقدام نکرده اید، می توانید در این ایام با تخفیف ها و بخشودگی های خوبی، جریمه های مالیاتی شرکت خود را بپردازید. در نظر داشته باشید، حتی موفق ترین شرکت های استارتاپی نیز، در صورت عدم پرداخت مالیات و فرار مالیاتی، پلمپ خواهند شد. می توانید برای محاسبه مالیات و صورت های مالی خود از حسابرس های خبره و کارکشته استفاده کنید تا اشکالی در روند پرداخت مالیاتتان رخ ندهد.

می توانید متن کامل این نوشته را در صفحه چالش‌های پیش روی شرکت‌های استارتاپی بخوانید.